Cégünkről

Cégünket Sápi Gyula  alapította 1982.-ben Sápi Rács és Redőnytechnika néven.

Iskolái:MÜM 1-es általános lakatos és öntő-mintakészítő képzés -MÜM 29-es emelt szintű géplakatos képzés -MÜM 7-es vas és fémszerkezet lakatos és hegesztő szakmunkásképzés,

Eötvös Loránd gépipari technikum általános gépész szak,Kandó Kálmán villamosipari főiskola egy éves gyengeáramú/rádiótechnikai szaktanfolyam.

Az elmúlt időszaknak köszönhetően a SAPIROLL KFT-SAPIROLLGATE LTD, elismert felgördülő rács- redőny és ipari kapu gyártóvá vált Európában. 

Az évek során  sok nemzetközi, multinacionális vállalat lett elégedett partnerünk, ezért termékeinkkel külföldi piacokon is megjelentünk.

Termékeink külföldi sikere arra késztetett bennünket, hogy képvieleteket nyissunk több országban, így Romániában, az ex-Jugoszlávia országaiban, Szlovákiában,rep. Moldovában, és Ukrajnában is.

Cégünket ma már fiatal menedzser csapat irányítja. Az Ő dinamizmusuk és tapasztalatuk is garancia a folyamatos megújulásra.

Hogy a piaci kihívásoknak folyamatosan megfeleljünk cégünk szakemberei nagy gondot fordítanak fejlesztésre, új technológiai megoldásokra, a típusválaszték bővítésére. A gyártás és a kivitelezés során mindig a legújabb megoldásokat alkalmazzuk, hogy ügyfeleinknél a biztonságtechnikai kihívásokra legkorszerűbb, a legjobb válaszokat adhassuk.

Minőségi és technikai fejlesztéseinket számos díj és minősítés  igazolja:Kettő szabadalom,öt szabadalmi mintaoltalom,Innovációs Díj,Magyar Minőség Díj.Nemzetközi Épitóipari Dij.ÉMI-MABISZ.ISO -9001- ISO 14001 .Romania -Cluj Napoca Minőségbiztositási Intézet .Szerbia Novi Sad-i Nemzetközi Vásár díj és több diploma.

SapiRoll Kft.